Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Produk
Jam Anti Clockwise - Kuasa Fitrah Alam PDF Print E-mail
Ruzlan | Wednesday, 26 June 2013 00:00

Printhauz Banner


Konsep jualan 1kedai Dotcom sememangnya harus 'SESUATU YANG UNIK DAN BERLAINAN'..

Pergerakan putaran arah KANAN adalah pergerakan semulajadi alam. Dalam agama Islam, semua perkara yang baik disunatkan dimulakan dengan sebelah KANAN. Dalam Quran, golongan yang akan dimasukkan ke dalam Jannah dipanggil 'As-habul Yamin' atau golongan KANAN.

Jam Anti Clockwise

Pergerakan tawaf adalah pergerakan putaran arah KANAN (lawan arah jam). Elektron yang mengelilingi nukleus dalam atom juga bergerak kearah KANAN. KANAN melambangkan kebaikan sejagat. Jam putaran arah KANAN menggunakan konsep ke KANAN ini bagi mengembalikan keseimbangan fikiran dan peredaran darah dalam tubuh secara semulajadi.

Jam Anti Clockwise

Jam Putaran arah Kanan juga dikenali sebagai Jam Tawaf atau Jam Anticlockwise

KELEBIHAN JAM ANTI-CLOCKWISE DAN RAHSIA HUBUNGAN DALAM KEHIDUPAN:

Kembali kepada Fitrah -

 • Pusingan Tawaf adalah pusingan Fitrah yang mempunyai banyak kebaikan kerana Hukum Alam Semesta (Cosmic Law) sendiri berputar mengikut arah ini yang telah ditentukan Allah.
 • Setiap yang fitrah adalah Sunnatullah serta diberkati Allah S.W.T. dan Fitrah itu sendiri membawa maksud kembali kepada Deen iaitu Islam dengan Al-Quran dan Sunnah sebagai panduan.

Jam Anti Clockwise

Memberi Keseimbangan Badan -

 • Tubuh badan kita terbina daripada berbilion sel dan di dalam sel itu sendiri berlaku pusingan Tawaf (sitoplasma mengelilingi nukleus pada arah pusingan tawaf )
 • Jam yang berputar pada arah tawaf ini memberi getaran (vibration) yang seiring dengan sel-sel di dalam badan sekaligus memberikan keseimbangan. Kesan serta merta ini anda boleh lakukan menggunakan jam pusingan tawaf kami sekiranya anda perlukan bukti.

Jam Anticlockwise Jam Anticlockwise

Perhatikan alam di sekeliling kita, semua pergerakan ini adalah pergerakan Sunnatullah atau pergerakan fitrah. Lihatlah dengan mata hati bagaimana Allah menciptakan sesuatu dengan bijaksana. Tumbuhan-tumbuhan jenis yang menjalar juga sekiranya kita perhatikan memanjat pada arah Tawaf atau anticlockwise. Kulit siput pun juga mempunyai corak mengikut arah Tawaf. Bukan itu sahaja, malahan sel tubuh badan manusia itu sendiri terdiri daripada banyak sel dimana Sitoplasma (cytoplasm) yang berada di dalam sel, beredar mengelilingi nucleus pada arah Tawaf (Anticlockwise/Counterclockwise) juga. Apakah erti disebalik 'design' ini semua ?

Semua ciptaan Allah S.W.T melakukan pusingan mengikut arah TAWAF dan pasti mempunyai hikmahnya tersendiri tetapi kita dengan ego sekali mencipta dan memakai jam yang bertentangan dengan Sunnatullah/Fitrah alam.

Meleraikan Radiasi Tercemar -

 • Hasil kajian daripada pakar perubatan alternatif, Dr Norhissam Mustaffa ( Rawatan Komplimentari Insaniah ) telah menemukan bahawa virus yang memberi kesan negatif contohnya virus denggi (radiasi tercemar) mempunyai struktur atom yang berputar pada arah jam (clockwise) atau arah Anti Tawaf, manakala struktur sel kita melakukan arah sebaliknya.
 • Pemakaian jam anti clockwise mampu meleraikan radiasi tercemar hasil pertembungan antara pusingan jam anti clockwise dan pusingan arah kekiri / clockwise dari virus.

Kesan Mikro Kepada Pesakit Kanser -

 • Struktur sel kanser adalah bersifat pusingan Anti-Tawaf / clockwise kerana ia memberi kesan yang negatif kepada seseorang.
 • Pemakaian jam Anti Clockwise mampu mengurangkan tindakbalas radiasi pada tubuh secara MIKRO hasil daripada impak pertembungan responan membina Pusingan Tawaf (anti clockwise) dan responan yang memusnah sel kanser (pusingan clockwise)
Last Updated on Friday, 02 May 2014 12:46
Read more...
 
Telefon pintar Hummer H1 dan H2 Gred Tentera PDF Print E-mail
Ruzlan | Wednesday, 12 June 2013 00:00

Printhauz Banner
TERBARU ! Telefon pintar gred Militari / Tentera. Di rekabentuk khas untuk kegunaan lasak yang kalis hentakan, kalis air, kalis cuaca, kalis debu. Bukan itu saja, ianya dikuasai enjin Android dengan teknologi skrin sesentuh serta dimuatkan slot kad sim berkembar. Gajet yang berjiwa lelaki didalam. Tidak perlu dikasihani dan tidak suka dibelai lembut. Umpama sebuah jentera perang Humwee tentera Amerika yang bersedia merempuh perang yang sengit dimana saja.

Telefon pintar Military Grade


Telefon pintar Military Grade

Rekabentuk lasak dengan enjin Android yang Kalis Air, Kalis Hentakan, Kalis Debu. Masih boleh beroperasi seperti biasa walau ditenggelamkan dalam air dan lumpur pada kedalaman maksimum 1 meter dibawah permukaan.

Telefon pintar Military Grade

Diperlengkapkan dengan bateri yang mampu bertahan hingga 150 jam masa standby dengan kapasiti tinggi 2800 mAh. Beroperasi dengan teknologi Android, ianya adalah gandingan Keperkasaan dan Kepintaran. Wi-Fi binadalam yang dibekalkan bersama membolehkan anda memuat turun pelbagai aplikasi dari Google Play dan pelbagai perisian. Dilengkapi juga kamera dimuka hadapan dan belakang, bluetooth dan sistem GPS !
Telefon pintar Military Grade


Ciri-ciri khas:

 • Skrin Retina 3.5" Resolusi 960X640 piksel
 • CPU MTK6515 berkelajuan 1GHz
 • Slot kad sim berkembar
 • 2800mAh Large Capactive Long Standby
 • GPS (GPS Navigation)
 • IP 57 (submersible up to 1 meter under water) Waterproof,Dustproof and Shockproof
 • Perisian Android 4.0 OS
 • Warna: Hitam, Jingga, Kuning dan Kelabu gelap bergantung pada stok.

Telefon pintar Military Grade

Mampu menahan hentakan dari jatuhan setinggi 10 meter atau 3 tingkat bangunan dan masih boleh beroperasi seperti biasa. Sesuai digunakan untuk gaya hidup hari ini yang serba mencabar Jurutera, pekerja tapak binaan, pengembara, penguatkuasa undang-undang, peneroka, ahli sukan atau sesiapa sahaja.

Telefon pintar Military Grade

Telefon pintar Military Grade

Last Updated on Tuesday, 13 May 2014 14:39
Read more...
 
Keyboard Saiz Tapak Tangan Wireless 2.4G PDF Print E-mail
Ruzlan | Thursday, 30 May 2013 00:00

Printhauz Banner


Ianya amat sesuai digunakan bersama PC tablet, android atau komputer desktop yang menjadikan tugasan anda lebih santai, selesa dan tidak memenatkan. Kini anda boleh berinternet, berhibur, main 'game', menyudahkan tugasan atau memantau perniagaan anda sambil berbaring di sofa tamu rumah anda tanpa menghadkan postur gaya duduk bekerja yang tertentu.

Keyboard WL75

Tidak lagi wajib menatap skrin komputer pada jarak yang selalunya anda harus patuhi. Di lengkapi fungsi penunjuk laser menjadikan tugas pembentangan persembahan anda lebih mudah, solid dan kelihatan ultra profesional. Ianya suatu teknologi wireless menyatukan fungsinya sebagai papan kekunci, tetikus dan penunjuk laser secara bersepadu.
Keyboard WL75


PERTAMA DI DUNIA - Teknologi rekabentuk pad sesentuh yang boleh di putar 90 darjah mengikut arah kendalian menjadikan anda lebih bebas mengendalikan operasi skroll dan klik mouse anda tanpa terkeliru.

Rekabentuk yang sungguh inovatif pada aturan butang navigasi kekunci dan kekunci kawalan multimedia. Pengendalian yang mudah dan praktikal dengan bantuan teknologi tanpa wayar 2.4G bagi kawalan hingga sejauh 30 meter dari komputer anda. Hebat bukan !.. Ciri-ciri butang kekunci yang bercahaya latar (backlighted) direkabentuk bagi memudahkan anda bekerja walau dari sudut sofa anda yang suram. Anda masih boleh bermain 'game' kegemaran anda atau melayari internet walau sedang bermalasan dari dalam selimut sekalipun..

Keyboard WL75


Last Updated on Friday, 02 May 2014 12:48
Read more...
 
EZcapt - Merakam Siaran TV, Astro dan Permainan PS2 PDF Print E-mail
Ruzlan | Sunday, 26 May 2013 00:00

Printhauz Banner


Perakam TV Easycapt

Khas untuk pengumpul koleksi video dari rancangan kegemaran di TV, Astro dan 'gamers PS2 / PS3'. Kini ada cara bagaimana untuk merakam terus ke hardisk laptop anda. Muat naik video kegemaran anda ke Youtube untuk dikongsikan bersama kawan-kawan. Merakam drama korea, kuliah agama, kuliah pendidikan, iklan dan sebagainya. Jadikan video koleksi anda sebagai isi bagi persembahan, pembelajaran, kursus, seminar atau kempen perniagaan dengan rakaman berkualiti DVD 720 X 480 piksel.

Dibawah ini sampel video yang dirakam dari Astro dan permainan PS2 terus ke komputer menggunakan EZcapt.EZcapt menyokong sistem PAL 60 NTSC4.43 bagi membolehkan anda merakam adegan permainan dari Wii PS2 PS3 Xbox 360 HIS dan sebagainya. Ianya sesuai bagi kegunaan Window 7, XP dan Vista dengan 32 atau 64 bit (dengan driver terbaru dari internet). Juga turut menyokong Sistem pengoperasian Mac, akan tetapi aanda perlu ada perisian 'VideoGlide' (perisian Mac ini tidak disertakan).

Last Updated on Friday, 02 May 2014 12:49
Read more...
 
Page 5 of 14
logo footer   Redesign by Artisduo - All Rights Reserved