Dalam Pasaran - Sila Klik:

Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Produk
Print atas TEKSTUR PERMUKAAN PDF Print E-mail
Ruzlan | Saturday, 01 February 2014 00:00

Teknik print atas pelbagai permukaan bertekstur atau Direct Jet Printer (DJP) adalah antara teknologi terbaru 1kedai Printhaus. Teknologi ini membolehkan anda menghasilkan imej cetakan yang berkualiti foto, warna yang kaya dan hidup samada imej grafik, logo, teks atau fotograf. Cetakan imej dipindah terus ke sebarang permukaan samada tekstil, kayu, aluminium, tembaga, seramik, batu, kaca dan sebagainya.


Last Updated on Friday, 16 May 2014 11:08
Read more...
 
Jam Tangan Telefon Selular Akses Internet PDF Print E-mail
Ruzlan | Thursday, 12 December 2013 00:00

Artikel bankJam Tangan Telefon WX200

Jam telefon model WX200 dengan rekabentuk berteknologi tebaru 2014 dengan skrin 1.5" Quadband. Bercirikan skrin sesentuh, kamera perakam dan hubungan Bluetooth.

Jam Tangan Telefon WX200

Diilhamkan dari rekabentuk segi geometri unik yang menjadi gaya terkini dengan ciri-ciri padat. Sesuai bagi mengharungi gaya hidup yang pantas, canggih dan tekno menjadikan anda kelihatan lain dari yang lain. Adakah anda berjiwa agresif seperti Lamborghini Aventador ?

Jam Tangan Telefon WX200


Last Updated on Sunday, 15 February 2015 15:10
Read more...
 
Pen Kamera HD dengan Sensor Kesan Pergerakan PDF Print E-mail
Ruzlan | Friday, 06 December 2013 00:00

Printhauz Banner


Kini baru memasuki edaran kami semula dengan versi terhad iaitu Pen Pintar dengan fungsi tambahan - 'Motion Detector' beserta rakaman video berdefinasi tinggi.

Pen Pintar Versi Peka Gerakan

Pen pintar versi terhad ini dilengkapi teknologi canggih iaitu penderia sensitif pada pergerakan. Ini bermakna, ia akan merakam setiap objek yang melintasi lensa kameranya bila mode aktifnya dihidupkan. Letakkan diatas meja atau almari dan secara senyap serta otomatik ianya akan merakam objek yang bergerak dihadapannya. Bukan itu saja, kualiti video dan gambar adalah berformat HD dengan resolusi setinggi 1280 X 960 piksel selaju 30 bingkai sesaat. Kualiti audio pula pada kadar 24kHz.


Pada keseluruhannya, pen mata bola ini menyimpan teknologi rakaman video berdefinisi tinggi. Anda boleh merakam video kualiti HD dengan mutu rakaman audio yang tinggi. Mempunyai rekabentuk bergaya elegan, esklusif, kecil dan senang dibawa disamping pengendalian yang mudah. Ianya suatu keperluan yang harus ada dalam menjalani aktiviti harian seperti dalam urusan perniagaan, pembelajaran, keselamatan, media, penguatkuasaan, perundangan, pelancungan, penjagaan kesihatan atau apa sahaja. Asalkan tidak menyalahi undang-undang dan hak individu.

Pen HD Diagram

CARA MENGGUNAKAN: Perhatikan gambarajah diatas. Baca dengan sabar dan teliti.

 • Mengaktifkan: Tekan butang (1), lampu biru akan menyala seketika untuk proses memulakan sistem lalu diikuti lampu merah pula menyala. Pen kini sedang berada dalam status sebagai Sedia / Standby.
 • Memadamkan (shut down): Tekan pula butang (1) selama 4 saat. Kesemua nyalaan lampu LED akan padam. Pen akan menyimpan (save file) rakaman dan dalam kedudukan tutup atau shutdown. Kamera manual: Selepas dihidupkan selama 3 saat, jika tiada tindakan susulan ianya akan berada dalam kedudukan kamera manual. Setiap kali anda menekan punat kawalan atas, maka setiap itulah ianya merakam.
 • Rakaman Video dalam mod fungsi pengesanan pergerakan ( motion detect atau MD ): Mod MD bermaksud kamera berada dalam kedudukan pengawasan. Ia akan merakam video secara automatik jika ada sebarang pergerakan atau perubahan imej di persekitaran pada kadar laju tertentu. Lampu LED berwarna merah menunjukkan ia berada dalam mod MD. Untuk memasuki mod ini, anda harus menekan Butang no.1 selama 2 saat supaya ia berada dalam kedudukan Sedia / Standby. Lampu LED warna merah dan biru akan bersilih ganti berkelipan. Apabila sensor kamera mengesan sebarang pergerakan atau perubahan pada persekitaran, ia akan merakam secara automatik. Lampu LED merah akan bertukar dari kekal menyala kepada kerlipan yang perlahan dan seragam. Untuk membatalkan mod MD ini, pen harus di 'restart' dengan cara memadamkan dahulu.
 • Rakaman Video dalam mod manual (Normal Mode atau NM): Aktifkan semula pen dengan menekan butang no.1 selama 2 saat. Lampu LED merah akan menyala. Tekan butang no.1 sekali dengan singkat untuk memulakan rakaman. Lampu merah akan berkelip perlahan. Tekan butang no.1 sekali dengan singkat untuk menghentikan rakaman. Fail rakaman akan di simpan (save) setiap 30 minit secara automatik bagi memastikan bahan rakaman anda selamat.
 • Mengecas bateri: Cas mengunakan kabel USB yang dibekalkan bersama dengan menyambungkan pada port USB komputer. Semasa sedang mengecas, lampu LED merah akan berkelip-kelip perlahan. Lampu merah akan berhenti berkelip jika bateri telah penuh.

NOTA:

 1. Pastikan pengcahayaan di persekitaran mencukupi. Objek mesti berada sekurang-kurang 500 mm dari lensa kamera. Posisikan pen dalam kedudukan menegak dan stabil.
 2. Bila ruang simpanan kad memori tidak mencukupi, lampu merah dan biru akan berkelip setiap 5 saat. Fail akan di simpan (save) secara automatik sebelum padam (shut down) secara automatik.
 3. Jika tenaga bateri pula hampir habis, lampu merah dan biru juga akan berkelip setiap 5 saat. Fail akan di simpan (save) secara automatik sebelum padam (shut down) dengan sendirinya.


Jadual Perbandingan Kad Memori VS Resolusi

Last Updated on Thursday, 01 May 2014 21:20
Read more...
 
Kamera Perakam Perjalanan Full HD 1080p PDF Print E-mail
Ruzlan | Thursday, 05 December 2013 00:00

Printhauz Banner

Artikel bank
Kamera Russian Full HD

Satu-satunya kamera Perakam Perjalanan Edisi Russia yang dijual di negara blok Russia pada harga dibawah RM250 ! Berteknologi Full HD dengan rakaman video berkejelasan tinggi 1080p yang dilengkapi lensa boleh diputar 180 darjah dan skrin boleh lipat 360 darjah. Berkali-kali ganda lebih murah dari pesaing berteknologi terdekat yang ada dipasaran Malaysia.

Kamera Russian Full HD

 • Lensa Bersudut Pandangan Lebar 120°
 • Paparan Skrin LCD 2.5"
 • Resolusi rakaman video maksimum 1920 X 1080 piksel berkelajuan 30 bingkai sesaat
 • Imej pegun berformat JPEG dengan resolusi 4000 X 3000 atau 12 Megapiksel
 • Video Codec:MPEG-4 AVC/H.264
 • Zoom digital dengan pembesaran 4X
 • Memori Luaran: Kad SDHC/MMC (Maksima Kad memori 32G SDHC ) Tidak disertakan.
 • Butang penutup (shutter) elektronik
 • Lampu LED Auto/LED On/LED Off
 • Port: USB2.0 / HDMI / TV OUT
 • Dilengkapi fungsi rakaman dengan Penderia Sensitif Pergerakan
 • Hanya dijual khas bagi pasaran negara Russia
Lensa Kamera dan Skrin Pemerhati yang boleh diputar:

Skrin paparan boleh diputar lipat sehingga 360 darjah manakala lensa kamera boleh dipusing 180 darjah bagi tinjauan depan. sisi tepi dan belakang kamera. Ianya sekaligus menjadikan kamera Russian F900LHD amat fleksibel mengikut kehendak anda tanpa mengira apa kedudukan postur anda.

Kamera Russian Full HD

Sudut pandangan lensa kamera yang selebar 120 darjah pula memastikan jangkauan pandangan yang maksima bagi memastikan saat bernilai dirakam sebaik mugkin. Walau di ruang pandangan yang sempit sekalipun menjadikan medan kedalaman rakaman tampak luas seperti imej panorama. Nota: Rakaman bersudut lebar 120 darjah hanya sesuai bagi pilihan rakaman dengan tetapan resolusi 1280 X 720 piksel.

Rakaman video berdifinisi tinggi (H.264 + 1080P)
Perakam video berdifinisi tinggi dilengkapi dengan teknologi lensa bagi rakaman 1920 X 1080 piksel berkelajuan 30 bingkai sesaat. Teknologi pemampatan video H.264 paling canggih pula memastikan masa rakaman yang lebih lama pada kualiti yang optima.
Kamera Russian Full HD


Video berdifinisi tinggi dengan transmisi Audio dengan perantaraan HDMI

Direkabentuk dengan sistem Perantara muka Multimedia Berdifinisi Tinggi (HDMI) bina dalam memastikan penghantaran data audio bermuatan tinggi sehingga 5 gigabyte sesaat tanpa perlu di mampatkan termasuk isyarat video berdifinisi tinggi. Hasilnya, sebuah persembahan video atau gambar bagi tontonan teater rumah berkualiti tinggi yang jelas, bersih dan lancar hanya pada kabel hubungan tunggal.

Last Updated on Sunday, 15 February 2015 15:16
Read more...
 
Page 5 of 15
logo footer   Redesign by Artisduo - All Rights Reserved