Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Produk
Telefon pintar Hummer H1 dan H2 Gred Tentera PDF Print E-mail
Ruzlan | Wednesday, 12 June 2013 00:00

Printhauz Banner
TERBARU ! Telefon pintar gred Militari / Tentera. Di rekabentuk khas untuk kegunaan lasak yang kalis hentakan, kalis air, kalis cuaca, kalis debu. Bukan itu saja, ianya dikuasai enjin Android dengan teknologi skrin sesentuh serta dimuatkan slot kad sim berkembar. Gajet yang berjiwa lelaki didalam. Tidak perlu dikasihani dan tidak suka dibelai lembut. Umpama sebuah jentera perang Humwee tentera Amerika yang bersedia merempuh perang yang sengit dimana saja.

Telefon pintar Military Grade


Telefon pintar Military Grade

Rekabentuk lasak dengan enjin Android yang Kalis Air, Kalis Hentakan, Kalis Debu. Masih boleh beroperasi seperti biasa walau ditenggelamkan dalam air dan lumpur pada kedalaman maksimum 1 meter dibawah permukaan.

Telefon pintar Military Grade

Diperlengkapkan dengan bateri yang mampu bertahan hingga 150 jam masa standby dengan kapasiti tinggi 2800 mAh. Beroperasi dengan teknologi Android, ianya adalah gandingan Keperkasaan dan Kepintaran. Wi-Fi binadalam yang dibekalkan bersama membolehkan anda memuat turun pelbagai aplikasi dari Google Play dan pelbagai perisian. Dilengkapi juga kamera dimuka hadapan dan belakang, bluetooth dan sistem GPS !
Telefon pintar Military Grade


Ciri-ciri khas:

  • Skrin Retina 3.5" Resolusi 960X640 piksel
  • CPU MTK6515 berkelajuan 1GHz
  • Slot kad sim berkembar
  • 2800mAh Large Capactive Long Standby
  • GPS (GPS Navigation)
  • IP 57 (submersible up to 1 meter under water) Waterproof,Dustproof and Shockproof
  • Perisian Android 4.0 OS
  • Warna: Hitam, Jingga, Kuning dan Kelabu gelap bergantung pada stok.

Telefon pintar Military Grade

Mampu menahan hentakan dari jatuhan setinggi 10 meter atau 3 tingkat bangunan dan masih boleh beroperasi seperti biasa. Sesuai digunakan untuk gaya hidup hari ini yang serba mencabar Jurutera, pekerja tapak binaan, pengembara, penguatkuasa undang-undang, peneroka, ahli sukan atau sesiapa sahaja.

Telefon pintar Military Grade

Telefon pintar Military Grade

Last Updated on Tuesday, 13 May 2014 14:39
Read more...
 
Keyboard Saiz Tapak Tangan Wireless 2.4G PDF Print E-mail
Ruzlan | Thursday, 30 May 2013 00:00

Printhauz Banner


Ianya amat sesuai digunakan bersama PC tablet, android atau komputer desktop yang menjadikan tugasan anda lebih santai, selesa dan tidak memenatkan. Kini anda boleh berinternet, berhibur, main 'game', menyudahkan tugasan atau memantau perniagaan anda sambil berbaring di sofa tamu rumah anda tanpa menghadkan postur gaya duduk bekerja yang tertentu.

Keyboard WL75

Tidak lagi wajib menatap skrin komputer pada jarak yang selalunya anda harus patuhi. Di lengkapi fungsi penunjuk laser menjadikan tugas pembentangan persembahan anda lebih mudah, solid dan kelihatan ultra profesional. Ianya suatu teknologi wireless menyatukan fungsinya sebagai papan kekunci, tetikus dan penunjuk laser secara bersepadu.
Keyboard WL75


PERTAMA DI DUNIA - Teknologi rekabentuk pad sesentuh yang boleh di putar 90 darjah mengikut arah kendalian menjadikan anda lebih bebas mengendalikan operasi skroll dan klik mouse anda tanpa terkeliru.

Rekabentuk yang sungguh inovatif pada aturan butang navigasi kekunci dan kekunci kawalan multimedia. Pengendalian yang mudah dan praktikal dengan bantuan teknologi tanpa wayar 2.4G bagi kawalan hingga sejauh 30 meter dari komputer anda. Hebat bukan !.. Ciri-ciri butang kekunci yang bercahaya latar (backlighted) direkabentuk bagi memudahkan anda bekerja walau dari sudut sofa anda yang suram. Anda masih boleh bermain 'game' kegemaran anda atau melayari internet walau sedang bermalasan dari dalam selimut sekalipun..

Keyboard WL75


Last Updated on Friday, 02 May 2014 12:48
Read more...
 
EZcapt - Merakam Siaran TV, Astro dan Permainan PS2 PDF Print E-mail
Ruzlan | Sunday, 26 May 2013 00:00

Printhauz Banner


Perakam TV Easycapt

Khas untuk pengumpul koleksi video dari rancangan kegemaran di TV, Astro dan 'gamers PS2 / PS3'. Kini ada cara bagaimana untuk merakam terus ke hardisk laptop anda. Muat naik video kegemaran anda ke Youtube untuk dikongsikan bersama kawan-kawan. Merakam drama korea, kuliah agama, kuliah pendidikan, iklan dan sebagainya. Jadikan video koleksi anda sebagai isi bagi persembahan, pembelajaran, kursus, seminar atau kempen perniagaan dengan rakaman berkualiti DVD 720 X 480 piksel.

Dibawah ini sampel video yang dirakam dari Astro dan permainan PS2 terus ke komputer menggunakan EZcapt.EZcapt menyokong sistem PAL 60 NTSC4.43 bagi membolehkan anda merakam adegan permainan dari Wii PS2 PS3 Xbox 360 HIS dan sebagainya. Ianya sesuai bagi kegunaan Window 7, XP dan Vista dengan 32 atau 64 bit (dengan driver terbaru dari internet). Juga turut menyokong Sistem pengoperasian Mac, akan tetapi aanda perlu ada perisian 'VideoGlide' (perisian Mac ini tidak disertakan).

Last Updated on Friday, 02 May 2014 12:49
Read more...
 
Jam Meja Spy Analog C2 PDF Print E-mail
Ruzlan | Friday, 24 May 2013 00:00


Printhauz Banner


Jam Meja Spy Analog

Jam Meja Pengintipan dan Penyamaran Rahsia C2

Ianya adalah gajet terbaru dalam kerja-kerja pengumpulan bukti yang berfungsi seperti jam meja biasa. Tersembunyi disebalik penunjuk masa analog 12 jam ini adalah sejenis kamera bersaiz mikro yang sememangya tidak disangka-sangka atau disyaki oleh sesiapa.


Penunjuk masa C2 yang kelihatan cantik dan 'innosence' ini menyembunyikan kebolehannya merakam video beresolusi 720 X 480 piksel berkelajuan 30 bingkai persaat bagi memastikan rakaman yang lancar dan jelas terperinci. Kesemua bukti berharga ini akan disimpan rapi ke dalam kad SD mikro. Bagi memastikan kejayaan misi anda, gajet pengintip ini dilengkapi sensor deria pergerakan yang hanya akan merakam sebaik saja sebarang pergerakan dikesan dihadapan lensa.

Jam Meja Spy Analog

Relevan untuk digunakan di pejabat atau di rumah. Kualiti binaan yang teguh ini diperbuat dari keluli tahan karat yang digilap halus bagi menampilkan gaya kontemporari yang elegan sesuai dijadikan elemen hiasan baik dirumah atau pejabat. Ianya CANTIK TAPI BERBISA umpama seorang agen perisik wanita yang jelita tapi bahaya ! Tidak perlu lagi mengupah penyiasat persendirian ratusan ringgit.

Dengan rekabentuk 'stellar' yang bulat dan elegan, tugas pencarian bukti kini lebih mudah ! Adakah pekerja atau pembantu rumah anda tidak jujur terhadap anda ? Adakah benar anak-anak anda nakal ketika dirumah atau sepatutnya mereka harus ada disekolah sepeninggalan ketiadaan anda ? Mungkinkah teman wanita / lelaki anda disyaki tidak setia kepada anda ? Kini segala ketidak pastian yang selama ini menjadi rahsia mereka bakal terbongkar di depan anda hasil dari teknologi pengintipan terbaru dari 1Kedai Dotcom.

Jam Meja Spy Analog

Hanya letakkan jam meja spy C2 ini di lokasi strategik anda samada di ruang tamu, kamar tidur, meja pejabat, kabinet hiasan atau sebagainya. Biarkan perisik rahsia C2 ini menjalankan tugasnya memantau aktiviti seharian sehingga anda pulang menyemak hasil 'buruan' pada keesokannya. "Mari kita tengok siapa yang kenaaa...!!"

Jam meja spy C2 adalah penyelesaian bagi anda yang selama ini menjadi persoalan. Ianya membolehkan anda merakam secara senyap-senyap setiap perbualan, pertemuan, mesyuarat atau temuduga tanpa disyaki oleh sesiapa pun jua. Lensa kamera bersaiz mikro yang bergabung dengan angka 12 pada jam merakam video dalam format AVI yang sedia di muat turun melalui kabel ke komputer anda bagi tujuan pengumpulan bahan bukti. Merakam video hingga 2 jam secara berterusan bila bateri di cas penuh. Kualiti gambar yang jelas dan mutu suara berkualiti selain berfungsi sebagai penunjuk masa yang normal.

Jam Meja Spy Analog

Jam Meja Spy Analog

Last Updated on Thursday, 15 May 2014 23:48
Read more...
 
Page 5 of 14
logo footer   Redesign by Artisduo - All Rights Reserved