Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Produk
Keyboard Saiz Tapak Tangan Wireless 2.4G PDF Print E-mail
Ruzlan | Thursday, 30 May 2013 00:00

Printhauz Banner


Ianya amat sesuai digunakan bersama PC tablet, android atau komputer desktop yang menjadikan tugasan anda lebih santai, selesa dan tidak memenatkan. Kini anda boleh berinternet, berhibur, main 'game', menyudahkan tugasan atau memantau perniagaan anda sambil berbaring di sofa tamu rumah anda tanpa menghadkan postur gaya duduk bekerja yang tertentu.

Keyboard WL75

Tidak lagi wajib menatap skrin komputer pada jarak yang selalunya anda harus patuhi. Di lengkapi fungsi penunjuk laser menjadikan tugas pembentangan persembahan anda lebih mudah, solid dan kelihatan ultra profesional. Ianya suatu teknologi wireless menyatukan fungsinya sebagai papan kekunci, tetikus dan penunjuk laser secara bersepadu.
Keyboard WL75


PERTAMA DI DUNIA - Teknologi rekabentuk pad sesentuh yang boleh di putar 90 darjah mengikut arah kendalian menjadikan anda lebih bebas mengendalikan operasi skroll dan klik mouse anda tanpa terkeliru.

Rekabentuk yang sungguh inovatif pada aturan butang navigasi kekunci dan kekunci kawalan multimedia. Pengendalian yang mudah dan praktikal dengan bantuan teknologi tanpa wayar 2.4G bagi kawalan hingga sejauh 30 meter dari komputer anda. Hebat bukan !.. Ciri-ciri butang kekunci yang bercahaya latar (backlighted) direkabentuk bagi memudahkan anda bekerja walau dari sudut sofa anda yang suram. Anda masih boleh bermain 'game' kegemaran anda atau melayari internet walau sedang bermalasan dari dalam selimut sekalipun..

Keyboard WL75


Last Updated on Friday, 02 May 2014 12:48
Read more...
 
EZcapt - Merakam Siaran TV, Astro dan Permainan PS2 PDF Print E-mail
Ruzlan | Sunday, 26 May 2013 00:00

Printhauz Banner


Perakam TV Easycapt

Khas untuk pengumpul koleksi video dari rancangan kegemaran di TV, Astro dan 'gamers PS2 / PS3'. Kini ada cara bagaimana untuk merakam terus ke hardisk laptop anda. Muat naik video kegemaran anda ke Youtube untuk dikongsikan bersama kawan-kawan. Merakam drama korea, kuliah agama, kuliah pendidikan, iklan dan sebagainya. Jadikan video koleksi anda sebagai isi bagi persembahan, pembelajaran, kursus, seminar atau kempen perniagaan dengan rakaman berkualiti DVD 720 X 480 piksel.

Dibawah ini sampel video yang dirakam dari Astro dan permainan PS2 terus ke komputer menggunakan EZcapt.EZcapt menyokong sistem PAL 60 NTSC4.43 bagi membolehkan anda merakam adegan permainan dari Wii PS2 PS3 Xbox 360 HIS dan sebagainya. Ianya sesuai bagi kegunaan Window 7, XP dan Vista dengan 32 atau 64 bit (dengan driver terbaru dari internet). Juga turut menyokong Sistem pengoperasian Mac, akan tetapi aanda perlu ada perisian 'VideoGlide' (perisian Mac ini tidak disertakan).

Last Updated on Friday, 02 May 2014 12:49
Read more...
 
Jam Meja Spy Analog C2 PDF Print E-mail
Ruzlan | Friday, 24 May 2013 00:00


Printhauz Banner


Jam Meja Spy Analog

Jam Meja Pengintipan dan Penyamaran Rahsia C2

Ianya adalah gajet terbaru dalam kerja-kerja pengumpulan bukti yang berfungsi seperti jam meja biasa. Tersembunyi disebalik penunjuk masa analog 12 jam ini adalah sejenis kamera bersaiz mikro yang sememangya tidak disangka-sangka atau disyaki oleh sesiapa.


Penunjuk masa C2 yang kelihatan cantik dan 'innosence' ini menyembunyikan kebolehannya merakam video beresolusi 720 X 480 piksel berkelajuan 30 bingkai persaat bagi memastikan rakaman yang lancar dan jelas terperinci. Kesemua bukti berharga ini akan disimpan rapi ke dalam kad SD mikro. Bagi memastikan kejayaan misi anda, gajet pengintip ini dilengkapi sensor deria pergerakan yang hanya akan merakam sebaik saja sebarang pergerakan dikesan dihadapan lensa.

Jam Meja Spy Analog

Relevan untuk digunakan di pejabat atau di rumah. Kualiti binaan yang teguh ini diperbuat dari keluli tahan karat yang digilap halus bagi menampilkan gaya kontemporari yang elegan sesuai dijadikan elemen hiasan baik dirumah atau pejabat. Ianya CANTIK TAPI BERBISA umpama seorang agen perisik wanita yang jelita tapi bahaya ! Tidak perlu lagi mengupah penyiasat persendirian ratusan ringgit.

Dengan rekabentuk 'stellar' yang bulat dan elegan, tugas pencarian bukti kini lebih mudah ! Adakah pekerja atau pembantu rumah anda tidak jujur terhadap anda ? Adakah benar anak-anak anda nakal ketika dirumah atau sepatutnya mereka harus ada disekolah sepeninggalan ketiadaan anda ? Mungkinkah teman wanita / lelaki anda disyaki tidak setia kepada anda ? Kini segala ketidak pastian yang selama ini menjadi rahsia mereka bakal terbongkar di depan anda hasil dari teknologi pengintipan terbaru dari 1Kedai Dotcom.

Jam Meja Spy Analog

Hanya letakkan jam meja spy C2 ini di lokasi strategik anda samada di ruang tamu, kamar tidur, meja pejabat, kabinet hiasan atau sebagainya. Biarkan perisik rahsia C2 ini menjalankan tugasnya memantau aktiviti seharian sehingga anda pulang menyemak hasil 'buruan' pada keesokannya. "Mari kita tengok siapa yang kenaaa...!!"

Jam meja spy C2 adalah penyelesaian bagi anda yang selama ini menjadi persoalan. Ianya membolehkan anda merakam secara senyap-senyap setiap perbualan, pertemuan, mesyuarat atau temuduga tanpa disyaki oleh sesiapa pun jua. Lensa kamera bersaiz mikro yang bergabung dengan angka 12 pada jam merakam video dalam format AVI yang sedia di muat turun melalui kabel ke komputer anda bagi tujuan pengumpulan bahan bukti. Merakam video hingga 2 jam secara berterusan bila bateri di cas penuh. Kualiti gambar yang jelas dan mutu suara berkualiti selain berfungsi sebagai penunjuk masa yang normal.

Jam Meja Spy Analog

Jam Meja Spy Analog

Last Updated on Thursday, 15 May 2014 23:48
Read more...
 
Suis Agihan HDMI - Kongsi Tayangan kepada 4 Skrin PDF Print E-mail
Ruzlan | Wednesday, 22 May 2013 00:00

Printhauz Banner


Kini anda boleh berkongsi tayangan berdefinisi tinggi HD bersama 2 atau 4 lagi skrin HDTV anda melalui kabel HDMI (High-Definition Multimedia Interface). Amat mudah digunakan dan tidak perlu sebarang pelarasan untuk disambungkan dari pemain DVD, Blue-ray atau set permainan video terus ke TV anda.

Suis agihan video HDMI sesuai juga digunakan bersama format DVI. Ia biasanya menyokong pelbagai resolusi seperti 720i, 720p hinggalah kepada 1080p tanpa menurunkan walau sedikitpun kualiti gambar.

Suis Agihan HDMI

Teknologi ini menawarkan penyelesaian sempurna bagi persembahan hiburan digital, perniagaan berkaitan HDTV atau di tapak ekspo dan pamiran termasuk HDTV, STB, DVD, permainan PS3. Sesuai juga digunakan untuk kegunaan pembelajaran seperti sekolah, institusi pengajian tinggi, kempen persembahan, ruang mesyuarat dan pusat latihan korporat.

Spesifikasi :

    HDMI Source Input Port: 3
    Display Device Output Port: 1
    Source Port Connector: 19 pin HDMI
    Display Device Port Connector: 19 pin HDMI
    HDCP Compliant: Yes
    Display Device Selection: Push button or IR remote control
    Device Port LED: 3
    Single Link Range: 1920 x 1200
    Video Bandwidth: Up to 4.95GHz
    Vertical Frequency Range: 60Hz
    Power Consumption(max): 5W
    Operation Temperature:  0°C to 70°C
    Power Adapter: 5V 500mA
    HDMI Version: 1.3
    Cable Length: 1000mm/39.4in
    Size: 180 x 65 x 25mm/7.1 x 2.6 x 1.0in (L x W x H)Aplikasi:

    Switch from 2 digital-video (DVI) or digital-audio video (HDMI) sources
    Digital TV HDMI flat panel monitors. HDTV
    DVD players. Satellite receivers. Sel-top boxes
    Digital projectors
    Audio video receivers
    Other HDMI-enabled devices

Ciri ciri khusus:

    1 input and 2 outputs
    Approved by HDMI attached lab
    Fully support 1080P HDTV
    HDCP compliant
    Support DTS. Dobby. 7.1 channel audio
    Gold plated connector
    Cable fixing bolt for long cable
    Plug and play
    Amplifier and equalizer function for extending the HDMI cable
    Rack mounting and wall mounting kit version

Pakej Termasuk :

    1 x HDMI Switch
    1 x Remote Control
    1 x User Manual

HARGA TAWARAN DI 1KEDAI DOTCOM: RM230 (Termasuk kurier Poslaju / Skynet) Serahan tangan di kawasan Kuala Lumpur.


KLIK SINI BAGI DAPATKAN KATALOG & HARGA KESEMUA GAJET SPY TERBARU 1KEDAI.COM

Bagaimana Nak Order

Penghantaran


Anda mungkin juga meminati:

Android TV  Set Pemancar Video Wireless  Penghalau Tikus Ultrasonic


Last Updated on Thursday, 15 May 2014 23:49
 
Page 5 of 14
logo footer   Redesign by Artisduo - All Rights Reserved